Reserveren

Feesten en partijen

Je vindt ons in een rijksmonument uit 1860 grenzend aan het oude centrum van Maarssendorp met een prachtig terras aan de Vecht. Naast ons pand loopt het oude grachtje, een vroegere verbinding tussen Amsterdam en Utrecht. Le Brasseur heeft een prachtig terras op de Vecht. Dit terras biedt plaats aan circa 70 gasten. De romantische ligging op een houten steiger biedt een mooie gelegenheid om te genieten van het mooie weer.

Wij bieden voor elke gelegenheid een passend arrangement aan. Voor feesten of een gezellige borrel. Bijvoorbeeld in een aparte ruimte in ons restaurant, die van alle gemakken is voorzien: van borreltafel en versiering tot beamer en flip-over. Uiteraard is er draadloos internet aanwezig.

De ruimte kenmerkt zich door de warme inrichting met een sfeervolle gashaard. Een moderne, maar informele omgeving. Daarnaast heb je toegang tot de besloten binnentuin vanuit de erker. De ruimte biedt plaats aan 40 gasten voor diner tot 75 gasten voor een feest of walking diner.

 

Drank

Voor jouw gelegenheid heb je de mogelijkheid om losse drankjes te bestellen of vooraf een drankarrangement af te spreken. Wij bieden hiervoor 2 verschillende arrangementen aan.

Binnenlands gedestilleerd arrangement
koffie, thee, frisdrank, bier, huiswijnen, port, sherry, vermouth en jenevers.

1 uur arrangement 7,5 euro
2 uur arrangement 13 euro
3 uur arrangement 18,5 euro
4 uur arrangement 24 euro

Buitenlands gedestilleerd arrangement
binnenlands gedestilleerd arrangement aangevuld met binnenlands gedestilleerd dranken en likeuren (exclusief whiskeys en cognacs).

1 uur arrangement 13 euro
2 uur arrangement 19 euro
3 uur arrangement 25 euro
4 uur arrangement 31 euro

Borrel

Jouw borrel vullen wij graag aan met een passend borrel garnituur. We hebben hierbij de keuze uit koude en warme hapjes. Je kunt zelf jouw garnituur samenstellen of kiezen voor één van onze arrangementen:

Borrel

Eenvoudig & precies genoeg 7 euro p.p.

  • bitterballen | mosterd
  • geitenkaaskroketten | aceto balsamicostroop
  • gamba`s | knoflook | dragonsaus
  • boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Eenvoud met extra’s 9 euro p.p.

  • bitterballen | mosterd
  • geitenkaaskroketten | aceto balsamicostroop
  • gamba`s |knoflook | dragonsaus
  • boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise
  • dim sum pulled pork | hoisinsaus
  • tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chili saus

Alles erop en eraan 11 euro p.p.

  • bitterballen | mosterd
  • geitenkaaskroketten | aceto balsamicostroop
  • gamba`s |knoflook | dragonsaus
  • boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise
  • dim sum pulled pork | hoisinsaus
  • tonijntataki | wakamé | wasabimayonaise
  • tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chili saus
  • gemengde noten | gemarineerde olijven

Diner

3-GANGEN | 38 p.p.

Voorgerechten

RUND
tartaar | kappertjes | ei | rode ui | aardappel | steaktartaarsaus

WITLOF
witlof | roodlof | blauwschimmelkaas | tartaar stoofpeer | stroop aceto balsamico

TONIJN
tataki | sojabonen | sesam | radijs | wakamé | cassave | gember-serehmayonaise

Hoofdgerechten

RUND
gebakken runderhaas | friet | mayonaise | tuinbonen | rode ui | spek | paddenstoelen | rode port jus

DORADE
doradefilet | kruidenkap | aardappel chips | knolselderij | bospeen | witte wijnsaus

AUBERGINE
gebakken aubergine | kikkererwten | broodcrumble | rozemarijn | tijm | courgette | zwarte knoflooksaus

Nagerechten

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

4-GANGEN | 44 p.p.

Voorgerechten

EEND
gelakte eendenborst | blini’s | bosui | komkommer | wakamé | hoisinmayonaise

KABELJAUW
kabeljauw | sinaasappel | komkommer | rettich | dragonmayonaise

POMPOEN
pompoen carpaccio | bladerdeeg | geitenkaaskroket | rucola | pompoenpitten | kruidendressing

Tussengerechten

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TOMAAT
tomatenbouillon | buffelmozzarella | crostini | basilicum | kaneelroom

Hoofdgerechten

WILDZWIJN
wildzwijnsrugfilet | wildzwijn sparerib | rode kool | stoofpeer | truffelaardappel | kruidkoeksaus

ZALM
Noorse zalm | inktvis | peulen | groene asperge | tomaat | krieltjes | beurre noisette

BIET
rode biet wellington | groene kool | paddenstoelen | truffelsaus

Nagerechten

CHOCOLADE
chocolademousse | filodeeg | chocoladesaus | pecannotenroomijs

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

Walking dinner

5 gangen | 38 p.p.

Houdt u er niet van om aan tafel te dineren? Dan is een walking diner wellicht iets voor u. Daarbij serveren we elk half uur een culinair hoogstandje op een trendy servies. Gasten hoeven niet de hele avond aan dezelfde tafel te blijven staan of zitten en ook niet in de rij te staan bij een buffet. Kortom: dineren in een informele setting met steeds een andere gesprekspartner.

VOORGERECHT

TONIJN
tataki | sojabonen | sesam | radijs | wakamé | cassave | gember-serehmayonaise

TUSSENGERECHT

WITLOF
witlof | roodlof | blauwschimmelkaas | tartaar stoofpeer | stroop aceto balsamico

SOEP

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

HOOFDGERECHT

RUND
gebakken runderhaas | friet | mayonaise| tuinbonen | rode ui | spek | paddenstoelen | rode port jus

NAGERECHT

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.