Reserveren

High tea aan de Vecht in Maarssen

Of je nu iets te vieren hebt met een grote groep of even samen wil bijkletsen, tijdens een high tea maak je kennis met onze grote theecollectie en verse theeën zoals munt en gemberthee. Je geniet van de huisgemaakte hartige en zoete gerechtjes die we daarbij serveren. Denk bijvoorbeeld aan sandwiches belegd met vlees en vis maar ook aan vegetarische sandwiches, kleine zoetigheden en heerlijke warme hapjes. Daarnaast hebben we natuurlijk scones met clotted cream en jam want dat kan niet ontbreken.

Een high tea is altijd een gezellige verrassing en past goed bij Moederdag, feestdagen zoals Kerst en Pasen, of Valentijn. Met uitzicht op het water of bij onze haard, in de omgeving Utrecht is dit je plek. Ga je een dagje fietsen in de regio? Dan is dit een culinaire tussenstop.

Bij ons geniet je voor 22,5 euro per persoon van een uitgebreid theemoment. Wil je liever een vegetarische high tea? Laat het ons weten, want dat kan ook.

Reserveer telefonisch via 0346-830382.

Le Brasseur – een knus & romantisch plekje aan het water

Je vindt ons in een rijksmonument uit 1860 grenzend aan het oude centrum van Maarssendorp met een prachtig terras aan de Vecht. Naast ons pand loopt het oude grachtje, een vroegere verbinding tussen Amsterdam en Utrecht. Le Brasseur heeft een prachtig terras op de Vecht. Op deze romantische houten steiger geniet je van het mooie weer, elkaars gezelschap en al het lekkers op de kaart. In de koudere seizoenen ga je bij onze sfeervolle haard zitten en warm je je aan het vuur en onze smaakvolle thee of wijn.

Zoals een gast ooit schreef: ‘Op dit terras aan de Vecht heb je prachtig uitzicht op langsvarende bootjes, overhangende wilgen, hortensia’s en de twee bruggen van Maarssen.’

High tea voor een babyshower

Als je een babyshower organiseert, wil je graag je zus, vriendin, nicht of collega in de watten leggen. Tijdens het uitpakken van cadeautjes geniet je het liefst van wat lekkers te eten en drinken. Onze high tea met mooie theeën en lekkere bites past precies bij wat je zoekt. Wij hosten vaak babyshowers en vinden het fantastisch om er met jullie een mooie dag van te maken. Als er specifieke wensen zijn, neem dan van tevoren contact met ons op. Je mag het uiteraard ook helemaal aan ons overlaten.

 

Veelgestelde vragen over onze high tea

Wat kost een high tea?
22,5 euro per persoon, vanaf twee personen

Wanneer kan ik aanschuiven voor een high tea?
Tussen 12.00 en 17.00 uur.

Wat zet Le Brasseur allemaal op tafel?
Een mix van hartige en zoete hapjes waar je je vingers bij aflikt. Er is voor elk wat wils.

Hoe laat is een high tea?
Een Nederlandse high tea vindt meestal zo rond een uurtje of drie plaats. Dat is dus net anders dan bij de Engelsen, die de high tea rond etenstijd serveren.

Kan ik de high tea ook afhalen?
Absoluut! Afhalen kan bij Le Brasseur tussen 12:00 uur – 16:00 uur, één dag na het plaatsen van je bestelling. Zorg dus dat je ‘m altijd een dag van tevoren bestelt zodat wij genoeg tijd hebben om je bestelling voor je klaar te zetten.

High tea voor thuis

Wil je thuis genieten van onze high tea? Vul het onderstaande formulier in. Bestel de high tea minimaal een dag vantevoren.

  • MM slash DD slash JJJJ
    De afhaal datum moet vanwege bereidingstijd minimaal één dag later liggen dan de besteldatum.
    De high tea kun je een dag vantevoren bestellen. Afhalen is de dag na plaatsen van de bestelling mogelijk tussen 12:00 uur - 16:00 uur.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.