Reserveren

High wine aan de Vecht in Maarssen

Een high wine is een uitgelezen moment om rond borreltijd het glas te heffen met z’n tweetjes of in een grotere groep. We selecteren bijzondere wijnen die goed combineren met de kleine, voornamelijk hartige hapjes die we in verschillende gangen serveren. Bij elke gang wordt er een bijpassend glas wijn geserveerd. Onze wijnkaart is behoorlijk uitgebreid en we voegen er eens per half jaar mooie nieuwe ontdekkingen aan toe.

Kom de week afsluiten met culinaire hapjes en een lekkere fles wijn. Of trakteer je moeder of een goede vriend of vriendin op al dit heerlijks op feestdagen zoals Pasen en Kerst.

Reserveer telefonisch via 0346-830382.

Le Brasseur – een knus & romantisch plekje aan het water

Je vindt ons in een rijksmonument uit 1860 grenzend aan het oude centrum van Maarssendorp met een prachtig terras aan de Vecht. Naast ons pand loopt het oude grachtje, een vroegere verbinding tussen Amsterdam en Utrecht. Le Brasseur heeft een prachtig terras op de Vecht. Op deze romantische houten steiger geniet je van het mooie weer, elkaars gezelschap en al het lekkers op de kaart. In de koudere seizoenen ga je bij onze sfeervolle haard zitten en warm je je aan het vuur en onze smaakvolle thee of wijn.

Zoals een gast ooit schreef: ‘Op dit terras aan de Vecht heb je prachtig uitzicht op langsvarende bootjes, overhangende wilgen, hortensia’s en de twee bruggen van Maarssen.’

 

Veelgestelde vragen over onze high wine

Wat kost een high wine?
24,5 euro per persoon, vanaf twee personen.

Wanneer kan ik aanschuiven voor een high wine?
Tussen 15.00 en 18.00 uur.

Kun je ook een high wine afhalen?
Ja, dat kan! Vul het onderstaande formulier in, minimaal 24 uur voordat je de high wine wilt afhalen.

High wine voor thuis

Wil je thuis genieten van onze high wine? Vul het onderstaande formulier in. Bestel de high wine minimaal een dag vantevoren.

  • MM slash DD slash JJJJ
    De afhaal datum moet vanwege bereidingstijd minimaal één dag later liggen dan de besteldatum.
    De high wine kun je een dag vantevoren bestellen. Afhalen is de dag na plaatsen van de bestelling mogelijk tussen 12:00 uur - 16:00 uur.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.