Reserveren

High wine aan de Vecht in Maarssen

Een high wine is een uitgelezen moment om rond borreltijd het glas te heffen met z’n tweetjes of in een grotere groep. We selecteren bijzondere wijnen die goed combineren met de kleine, voornamelijk hartige hapjes die we serveren op plateaus. Vanaf twee personen geniet je van één fles rode, witte of rosé wijn naar keuze met een variëteit aan huisgemaakte lekkere hapjes. Onze wijnkaart is behoorlijk uitgebreid en we voegen er eens per half jaar mooie nieuwe ontdekkingen aan toe.

Kom de week afsluiten met culinaire hapjes en een lekkere fles wijn. Of trakteer je moeder of een goede vriend of vriendin op al dit heerlijks op feestdagen zoals Pasen en Kerst.

Reserveer telefonisch via 0346-830382.

Le Brasseur – een knus & romantisch plekje aan het water

Je vindt ons in een rijksmonument uit 1860 grenzend aan het oude centrum van Maarssendorp met een prachtig terras aan de Vecht. Naast ons pand loopt het oude grachtje, een vroegere verbinding tussen Amsterdam en Utrecht. Le Brasseur heeft een prachtig terras op de Vecht. Op deze romantische houten steiger geniet je van het mooie weer, elkaars gezelschap en al het lekkers op de kaart. In de koudere seizoenen ga je bij onze sfeervolle haard zitten en warm je je aan het vuur en onze smaakvolle thee of wijn.

Zoals een gast ooit schreef: ‘Op dit terras aan de Vecht heb je prachtig uitzicht op langsvarende bootjes, overhangende wilgen, hortensia’s en de twee bruggen van Maarssen.’

Veelgestelde vragen over onze high wine

Wat kost een high wine?
21,5 euro per person, vanaf twee personen.

Wanneer kan ik aanschuiven voor een high wine?
Tussen 15.00 en 18.00 uur. Hou onze recente openingstijden in de gaten want die wisselen soms door coronamaatregelen.

Kan ik de high wine ook bestellen en afhalen?
Absoluut! Je bestelt de high wine hier. Zorg dat je ‘m altijd een dag van tevoren bestelt zodat wij genoeg tijd hebben om je bestelling voor je klaar te zetten.

Op de hoogte blijven van onze acties