Reserveren

kerst thuis

Lieve thuischefs, de besteldeadline voor de kerstboxen van 2022 was op 21 december, 20:00 uur. De boxen zijn dus niet meer te bestellen, maar er zijn nog wel een paar laatste tafeltjes te reserveren op 24, 25 en 26 december. Mocht je toch liever zelf koken, dan is onderstaand menu hopelijk een fijne bron van inspiratie.

Kerstboxen menu

4-gangen kerstbox

Voorgerecht
kalfstartaar | piccalilly | kroepoek | frisée | tomaat | vadouvanmayonaise

langoustine | komkommer | limoen | radijs | wasabi | filodeeg | kreeftenmayonaise

bospaddenstoelen | rucola | krokant ei | groene asperge | truffelmayonaise

Tussengerecht
pompoen tarte tatin | pompoenpitten | geitenkaas | aceto balsamico stroop

parelhoender | courgette | gnocchi | mosterd | zwarte knoflookjus

Hoofdgerecht
ravioli | pecorino | artisjok | bospeen | courgette | knolselderij | waterkerssaus

runder shortrib | aardappelrösti | aubergine | sjalot | madera jus

Noorse zalm | black tiger gamba | pastinaak | gele biet | amandel | aardappel | gerookte witte wijnsaus

Nagerecht
chocolade | boerenkwark | sinaasappel | anijs | hazelnootroomijs

stoofpeer | tonkabonen sabayon | crumble | kaneelparfait

Extra gang
Kazen +12,5
4 boerenkazen | truffelhoning | noten | druiven | kletsenbrood | brioche

3-gangen kerstbox voor kinderen

Voorgerecht
gerookte zalm | komkommer | aardappelchips | yoghurtdressing

carpaccio | parmezaan | notensla | truffeldressing

tomatenbouillon | kaneelroom

Hoofdgerecht
biefstukje | aardappelgratin | bospeen | doperwtjes | dragonsaus

zalmfilet | bospeen | doperwtjes | krieltjes | dillesaus

pompoen tarte tatin | buffelmozzarella | notensla | aceto balsamico stroop

Nagerecht
chocolade cake | marshmallow | chocolade saus | vanilleroomijs

panna cotta roodfruit | smarties | slagroom | vanilleroomijs

 

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.