Reserveren

menukaart lunch & diner

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.

twee glazen | 11
drie glazen | 16,5
vier glazen | 22

Broodjes
Tot 17:00 UUR

RUND | 9,8
carpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

KALF | 9,9
pastrami | waterkers | zoetzure groenten | gerookte paprikamayonaise

MOZZARELLA | 9,9
buffelmozzarella | tomaat | pompoenpitten | gemengde sla | acetostroop

ZALM | 8,4
gerookte zalm | gepocheerd ei | dragon | hollandaisesaus 

CLUBSANDWICH | 9,7
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU | 11,6
rundercarpaccio | krokante camembert | vissoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met friet en mayonaise meerprijs 4

Voorgerechten

RUND | 10,2
tartaar | kappertjes | ei | rode ui | aardappel | steaktartaarsaus 

TONIJN | 12,9
dungesneden tonijn | filodeeg | sesam | radijs | kervel | citroen | wasabimayonaise

MELOEN & MOZZARELLA | 11,1
watermeloen | buffelmozzarella | munt | tomaat | pompoenpitten | acetostroop 

ZALM | 9,6
gerookte zalm | kataifideeg | komkommer | rettich | limoen | dragonmayonaise

KALF | 13
pastrami | bieslook | roomkaas | bloemkool | radijs | komkommer | zilverui | gerookte paprikamayonaise

PLATEAU | 13
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF | 12,5
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

salades

CAMEMBERT | 10,4
camembert | mango | gemengde sla | granaatappel | cashewnoten | rode ui | munt | rode portdressing

RUND | 12,5
carpaccio | gemengde sla | parmezaan | spekjes | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise

RODE MUL | 11,9
rode mul | avocado | romeinse sla | kikkererwten | paprika | koriander | gele biet | harrisadressing 

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

warme voorgerechten

VARKEN | 12,7
procureur | gele biet | paksoi | noten crumble | truffelsaus

GORGONZOLA | 10,4
ravioli | spinazie | rucola | gorgonzolasaus

CHEF | 12,5
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle warme voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

soepen

BOUILLABAISSE | 11,5
vissoep | gamba | rode mul | rivierkreeft | knoflook | toast 

ZOETE AARDAPPEL | 7,7
zoete aardappel | chilivlokken | kokosroom

hoofdgerechten

COUSCOUS | 17,5
couscous | courgette | feta | doperwten | spinazie | tuinbonen | peulen | kruidenolie

VARKEN | 19,9
gebakken varkenshaas | serranoham | ratatouille | aardappel rösti | rozemarijnsaus

TONGSCHAR | 19,5
gebakken tongschar | koolsalade | friet | remouladesaus

RUND | 25,9
gebakken diamanthaas | hasselback | groene asperge | witte ui | hollandaisesaus

KABELJAUW | 21,9
gebakken kabeljauw | risotto | chorizo | doperwten | venkel | wittewijnsaus

PORTOBELLO | 19,9
gebakken portobello | brickdeeg | kikkererwten | tomaat | paprika | cepesjus

CHEF | 22,5
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met friet en mayonaise meerprijs 4

allergie & dieet

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

le brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, hele­maal vers. We komen je de kinderkaart graag brengen.

Nagerechten

OLIJFOLIE | 9,7
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CRÈME BRULEÉ | 9,2
crème bruleé | vanille | framboos | chocoladeroomijs

ANANAS | 9,5
ananas | kruimeldeeg | yoghurt | atsina | dragonroomijs

KAAS | 11,7
4 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES | 9,5
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee 

PLATEAU | 13
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF | 9,5
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak

APPEL | 4,1
appeltaart | slagroom

CHEESECAKE | 5,2
cheesecake | roodfruit | merengue 

Al het gebak is te bestellen met bol ijs meerprijs 1,5

Borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ | 22,5
2 bitterballen | camembert | tortillia | serranoham | kalf | 2 dimsums | noten | olijven | boerenlandbrood 

RUND | 9
bitterballen | mosterd | 8 stuks

VARKEN & KALF | 9,9
serranoham | pastrami | zoetzure groenten | gerookte paprikamayonaise

TORTILLA | 6
tortilla | avocado | cheddar | ui | tomaat | chilisaus

GAMBA | 8,8
dimsums | hoisinsaus | 8 stuks

ZOETE AARDAPPEL | 6,9
zoete aardappel friet | cajunkruiden | bieslook | parmezaan | truffelmayonaise

CAMEMBERT | 8,2
camembert | rozemarijn | knoflook | honing | toast

NOTEN & OLIJVEN | 5,5
gemengde noten | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD | 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Een aantal van onze gerechten zijn ook te bestellen via thuisbezorgd.nl. Bekijk onze bezorgkaart hier. We bezorgen tussen 12:00 – 21:00 thuis.

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent ge­weest dan ken je onze kerrie-pestomayonaise en heb je het olijfolie-ijs dat Marijn op de kaart zette geproefd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.