Reserveren

menukaart lunch & diner

specialiteiten van de chef

Alle specialiteiten van de chef zijn bereid met seizoensproducten. Benieuwd?
Onze bediening vertelt je graag meer.

twee gangen | 33
drie gangen | 39
vier gangen | 46

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door
een bijpassend wijnarrangement. twee glazen 10

twee glazen | 10
drie glazen | 15
vier glazen | 20

Broodjes
Tot 17:00 UUR

RUND | 9,8
carpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

VARKEN | 8,7
serranoham | gemengde sla | tomaat | olijvenmayonaise

GEITENKAAS | 9,6
geitenkaaskroketten | pompoenpitten | gemengde sla | honingdressing

ZALM | 8,4
gerookte zalm | rettich | komkommer | dragonmayonaise

CLUBSANDWICH | 9,7
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU | 11,6
rundercarpaccio | geitenkaaskroket | doperwtensoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit. Alle broodjes zijn te bestellen met friet en mayonaise meerprijs 4

Voorgerechten

RUND | 10,2
tartaar | kappertjes | ei | rode ui | aardappel | steaktartaarsaus

KALF & TONIJN | 10,8
dungesneden kalf | rucola | olijven | bosui | paprika | tonijnmayonaise

TOMAAT & BURRATA | 11,7
tomaat | burrata | basilicum | pompoenpitten | zuurdesem | kruidendressing

ZALM | 9,5
gerookte zalm | kataifideeg | komkommer | rettich | limoen | dragonmayonaise

VARKEN | 11,7
serranoham | wonton | meloen | little gem | zongedroogde tomaat | olijvenmayonaise

PLATEAU | 13
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

salades

GEITENKAAS | 11,2
geitenkaas | nectarine | munt | walnoten | gemengde sla | honingdressing

RUND | 12,5
carpaccio | gemengde sla | parmezaan | spekjes | kappertjes | tomaat | truffeldressing
supplement eendenleverkrullen 6

GAMBA & RIVIERKREEFT | 10,9
gamba | rivierkreeft | komkommer | rode ui | avocado | tomaat | filodeeg | kreeftenmayonaise

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

warme voorgerechten

VARKEN | 12,9
buikspek | groene asperge | ei | peterselie | rode wijnsaus

RODE UI | 11,6
tarte tatin van rode ui | geitenkaaskroket | kruiden mesclun | noten | acetobalsamico

Alle warme voorgerechten zijn te bestellen als
hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

soepen

KREEFT | 11,5
kreeftensoep | gamba | cognacroom

DOPERWTEN | 8,6
doperwtensoep | crouton | mascarpone | munt

hoofdgerechten

BIET | 18,8
risotto | gele biet | oerbiet | rucola | parmezaan | paddenstoelen

EEND | 24,5
eendenborstfilet | prei | asperge | mais | polenta | rode portjus

TONIJN | 23,8
gegrilde tonijn | krieltjes | paprika | tomaat | peulen | kappertjes | hoisinsaus

RUND | 25,5
gebakken runderhaas | mosterdgnocchi | tuinbonen | rode ui | spek | stroganoffsaus
supplement gebakken eendenlever 6

DORADE | 24,2
hele dorade | friet | mayonaise | pastinaak | biet | bospeen | wittewijnsaus

AUBERGINE | 17,3
gebakken aubergine | kikkererwten | tomaat | rozemarijn | tijm | courgette | zwarte knoflooksaus

Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met friet en mayonaise meerprijs 4

allergie & dieet

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

le brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, hele­maal vers. We komen je de kinderkaart graag brengen.

Nagerechten

OLIJFOLIE | 9,7
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

AARDBEIEN | 9,8
eton mess | aardbeien | atsina | witte chocolade | aardbeiensorbetijs

MASCARPONE | 9,6
tiramisu | karamel | kruimeldeeg | koffieroomijs

KAAS | 11,7
4 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES | 9,5
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU | 13
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

gebak

APPEL | 4,1
appeltaart | slagroom

CHEESECAKE | 5,2
cheesecake | roodfruit | merengue

Borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ | 22,5
4 bitterballen | 2 geitenkaaskroketten | 2 gamba’s | serranoham & spinata 50 gram | 4 dimsums | tortilla | boerenlandbrood

RUND | 9
bitterballen | mosterd | 8 stuks

GEITENKAAS | 9
geitenkaaskroketten | aceto balsamicostroop | 4 stuks

VARKEN | 8,4
serranoham | spinata | zuurdesem | olijvenmayonaise | 100 gram

GAMBA | 9
gamba‘s | knoflook | dragonmayonaise | 8 stuks

KIP | 7,9
dimsums | hoisinsaus | 8 stuks

CAMEMBERT | 8,2
camembert | rozemarijn | knoflook | honing | toast

TORTILLA | 5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

BOERENLANDBROOD | 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Een aantal van onze gerechten zijn ook te bestellen via thuisbezorgd.nl. Bekijk onze bezorgkaart hier. We bezorgen tussen 12:00 – 21:00 thuis.

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent geweest dan ken je onze kerrie-pesto mayonaise, je hebt het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heb je geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.