Reserveren

menukaart lunch & diner

Bestellen via thuisbezorgd? Bekijk onze bezorgkaart hier. We bezorgen tussen 12:00 – 21:00 thuis.

Broodjes | 9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

VARKEN
pulled pork | little gem | bosui | wortel | hoisinsaus

GEITENKAAS
geitenkaas | pompoenpitten | gemengde sla | honing

GARNALEN
garnalenkroket | venkel | komkommer | kreeftenmayonaise

CLUBSANDWICH
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU supplement 2,5
rundercarpaccio | garnalenkroket | paprikasoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit. Alle broodjes zijn te bestellen met friet en verse mayonaise meerprijs 3

Voorgerechten | 11,5

RUND
tartaar | kappertjes | ei | rode ui | bladerdeeg | steaktartaarsaus

AVOCADO & BIET
avocado | rode & gele biet | ei | mango | cassave | kruidendressing

VARKEN
serranoham | meloen | wonton | kruidenmesclun | tomaat |
truffelmayonaise

TONIJN
tataki | sojabonen | sesam | radijs | wakamé |
sesamkletskop | gember-serehmayonaise

ZALM
gerookte zalm | garnalen kroket | venkel | komkommer | kreeftenmayonaise

PLATEAU supplement 2
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 9,5

allergie & dieet

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades | 11,5

WITLOF
witlof | bleekselderij | walnoten | rozijnen | druiven | gemengde sla | granny smith | yoghurtdressing

RUND
carpaccio | gemengde sla | parmezaan | spekjes | kappertjes | tomaat | truffeldressing
supplement eendenleverkrullen 6

GAMBA
poke bowl | gamba | komkommer | sojabonen | mais | avocado | radijs | rijst | wortel | wasabimayonaise

Alle salades zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 9,5

warme voorgerechten | 11,5

VARKEN
buikspek | mais | bosui | paprika | little gem | hoisinsaus

COQUILLE
gebakken coquille | spinazie ravioli | wakamé | sesam | rouillesaus

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle warme voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 9,5

soepen | 9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

POMPOEN
pompoensoep | brioche | geitenkaas | peterselie

hoofdgerechten | 21

WILDZWIJN
gegrild wildzwijn procureur | aardappel | pruimen | spitskool | rode wijn-sjalottensaus

RUND
gebakken runderhaas | aardappelgratin | tuinbonen | rode ui | spek | paddenstoelen | rode port jus
supplement gebakken eendenlever 6

KABELJAUW
kabeljauw papillotte | venkel | wortel | prei | limoen | friet | mayonaise

DOPERWT
doperwten burger | knolselderij | biet | zoete aardappel | zuurdesem | paddenstoelensaus

ZEEBAARS
gebakken zeebaarsfilet | risotto | bospeen | pastinaak | bieslook | parmezaan | witte wijnsaus

TOMAAT
tomaat tarte tatin | buffelmozzarella | notensla | pompoenpitten | aceto balsamico stroop

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met friet en mayonaise meerprijs 3

Kinderkaart | 8,5

Voorgerechten
Salade gamba met tomaat en komkommer

Carpaccio met parmezaan, notensla en dressing

Romige pompoensoep met croutons

Hoofdgerechten
Biefstuk met pasta, aardappelgratin of friet en groenten of sla

Zeebaars met pasta, aardappelgratin of friet en groenten of sla.

Doperwtenburger met pasta, aardappelgratin of friet en groenten of sla.

Pannenkoek (spek, kaas of zoet)

Toetjes
Kinderijsje met vanille ijs en slagroom

Cheesecake met vanille ijs en slagroom

Appeltaart met vanille ijs en slagroom

gebak | 4,5

APPEL
appeltaart | slagroom

CHEESECAKE
cheesecake | roodfruit | merengue

Al het gebak is te bestellen met bol ijs meerprijs 1,5

Nagerechten | 9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

MASCARPONE
tiramisu | crumble | chocolade | hazelnotenroomijs

TONKABONEN
crème brulée | tuille |sinaasappelsorbetijs

KAAS supplement 2
4 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ 19
2 bitterballen | 2 garnalenkroketten | tonijn tataki 40 gram | 2 oude kaasstengels | serranoham 40 gram | tortilla | noten | olijven | boerenlandbrood

RUND 8,5
bitterballen | mosterd | 8 stuks

GARNALEN 9,5
garnalenkroketten | kreeftenmayonaise | 4 stuks

VARKEN 8,5
serranoham | truffelmayonaise | 80 gram

KAAS 8,5
oude kaasstengels | chilisaus | 6 stuks

TONIJN 8
tonijntataki | wakamé | wasabimayonaise | 80 gram

TORTILLA 5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

NOTEN & OLIJVEN 5,5
gemengde noten | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties