Reserveren

menukaart lunch & diner

Wijnarrangement

Zin in een glas wijn? Laat je verrassen door een bijpassend wijnarrangement.

twee glazen | 12
drie glazen | 18
vier glazen | 24

Broodjes
Tot 17:00 UUR

RUND | 9,8
carpaccio | parmezaan | kappertjes | rucola | truffelmayonaise

MAISKIP | 9,9
huisgemaakte kroketten | gemengde sla | honing-mosterdmayonaise

GEITENKAAS | 8,6
geitenkaas | dadels | noten | rucola | honing

ZALM | 8,8
gemarineerde zalm | komkommer | little gem | bieslookmayonaise

CLUBSANDWICH | 9,7
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU | 11,6
rundercarpaccio | salade geitenkaas | vissoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit.

Alle broodjes zijn te bestellen met friet en mayonaise meerprijs 4

Voorgerechten

KALF | 12,8
kalfstartaar | piccalilly | kroepoek | friseé | tomaat | vadouvanmayonaise

TONIJN | 12,9
dungesneden tonijn | filodeeg | sesam | radijs | kervel | avocado | citroen | wasabimayonaise

PADDENSTOELEN | 10,3
bospaddenstoelen | rucola | krokant ei | groene asperge | truffelmayonaise

ZALM | 12,3
gemarineerde zalm | aardappel | crème fraiche | limoen | komkommer | kreeftenmayonaise

RUND | 13
carpaccio | parmezaan | kappertjes | rucola | noten | truffelmayonaise

PLATEAU | 14,3
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF | 14
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

salades

GEITENKAAS | 12,9
geitenkaas | dadels | gemengde sla | spek | granaatappel | honingdressing

MAISKIP | 12,5
gegrilde maïskip | romeinse sla | croutons | ei | parmezaan | knoflook-mosterddressing

FOREL | 11,9
gerookte forel | appel | venkel | gemengde sla |  gele biet | yoghurtdressing

De salades zijn ook te bestellen als maaltijdsalade, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

warme voorgerechten

SCHORSENEREN | 10,7
schorseneren | gele biet | eidooier | hazelnoot

LANGOUSTINE | 12,7
langoustine | aardappel | zeewier kaviaar | bieslookolie

CHEF | 14
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle warme voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood meerprijs 12,5

soepen

BOUILLABAISSE | 12,5
vissoep | gamba | forel | zalm | knoflook | toast 

ZOETE AARDAPPEL | 7,9
zoete aardappelsoep | zuurdesem | peterselie | gruyèrekaas

hoofdgerechten

KABELJAUW | 22,7
kabeljauwfilet | pompoen | kikkererwten | couscous | vadouvansaus

RUND | 25,3
short-rib | aardappel | aubergine | sjalot | mosterd | zwarte knoflookjus

HERT | 23,7
hertenrugfilet | stoofpeer | aardappel | paddenstoelen | groene kool | bacon | rode wijnsaus

RODE POON | 24,8
rode poon | black tiger gamba | kroepoek | risotto | groene asperge | kreeftensaus

ARTISJOK & PECORINO | 20,9
ravioli | artisjok | pecorino | bospeen | courgette | knolselderij | waterkerssaus

POMPOEN | 19,8
tarte tatin | pompoen | geitenkaas | rucola | pompoenpitten | aceto balsamico stroop

CHEF | 25
chef`s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met friet en mayonaise meerprijs 4

allergie & dieet

Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

le brasseurtjes

Ook voor de kleintjes valt er heel wat lekkers te kiezen. Kleinere porties, hele­maal vers. We komen je de kinderkaart graag brengen.

Nagerechten

OLIJFOLIE | 9,7
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

SINAASAPPEL & CHOCOLADE | 9,3
eton mess | sinaasappel | chocolade | slagroom | vanilleroomijs

PEER | 9,1
stoofpeer | tonkabonen sabayon | crumble | kaneelparfait

KAAS | 12,5
4 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES | 10,5
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee 

PLATEAU | 13
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF | 11,5
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

gebak

APPEL | 4,5
appeltaart | slagroom

CHEESECAKE | 5,5
cheesecake | roodfruit | merengue 

Al het gebak is te bestellen met bol ijs meerprijs 1,5

Borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ | 25
2 bitterballen |  tortillia | 2 kip kroketten | 2 geitenkaasstengels| 2 dimsums | noten | olijven | boerenlandbrood 

RUND | 9
bitterballen | mosterd | 8 stuks

MAISKIP  | 8,5
huisgemaakt kroketten | honing-mosterdmayonaise | 4 stuks

TORTILLA | 6
tortilla | avocado | cheddar | ui | tomaat | chilisaus

GAMBA | 8,8
dimsums | hoisinsaus | 8 stuks

ZOETE AARDAPPEL | 6,9
zoete aardappel friet | cajunkruiden | bieslook | parmezaan | truffelmayonaise

GEITENKAAS | 8,2
geitenkaasstengels | rode port stroop

NOTEN & OLIJVEN | 5,5
gemengde noten | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD | 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Een aantal van onze gerechten zijn ook te bestellen via thuisbezorgd.nl. Bekijk onze bezorgkaart hier. We bezorgen tussen 12:00 – 21:00 thuis.

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die je (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. Je proeft en herkent de essentie. Je eet culinair en toch smul je alles van je bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als je al vaker bij ons bent ge­weest dan ken je onze kerrie-pestomayonaise en heb je het olijfolie-ijs dat Marijn op de kaart zette geproefd. De chef en zijn brigade nemen je mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.