Reserveren

menukaart lunch & diner

Bestellen via thuisbezorgd? Bekijk onze bezorgkaart hier. We bezorgen tussen 12:00 – 21:00 thuis.

Broodjes | 9
Tot 17:00 UUR

RUND
rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise

VARKEN
Coppa di Parma | appel | asperge | kruidenmayonaise

MOZZARELLA
buffelmozzarella | tomaat | basilicum | muntdressing

GARNALEN
garnalenkroket | venkel | komkommer | kreeftenmayonaise

CLUBSANDWICH
gerookte kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise

LUNCH PLATEAU supplement 2,5
rundercarpaccio | garnalenkroket | paprikasoep | boerenlandbrood

Bij ieder broodje kan je kiezen tussen meergranen of wit. Alle broodjes zijn te bestellen met friet en verse mayonaise + 3.

Voorgerechten | 11,5

RUND
rundercarpaccio | notensla | parmezaan | kappertjes | tomaat | truffelmayonaise | met eendenleverkrullen: + 6

TOFU
sticky tofu | mango | radijs | basmati rijst | courgette | soja-gembermayonaise

VARKEN
Coppa di Parma | asperges | appel | zuurdesem | ei | kruidenmayonaise

BOTERVIS & MAKREEL
dungesneden botervis | gerookte makreel | avocado | rode ui | paprika | cassave | citroendressing

ZALM
gemarineerde zalm | garnalen kroket | venkel | komkommer | kreeftenmayonaise

PLATEAU supplement 2
verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood.

Allergie & Dieet

Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten tijdens het bestellen of vraag naar onze allergenenkaart.

salades | 11,5

MOZZARELLA & MELOEN
watermeloen | buffelmozzarella | basilicum | tomaat | gemengde sla | pompoenpitten | muntdressing

GAMBA & RUND
gebakken gamba | rundertataki | cashewnoten | gemengde sla | sojabonen | radijs | mangomayonaise

PARELHOEN
krokante parelhoen | ansjovis | romeinse sla | knoflook croutons | ei | parmezaan | yoghurtdressing

Alle salades zijn ook te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood.

warme voorgerechten | 11,5

VARKEN
langzaam gegaarde buikspek | doperwten | wortel | paprika | polenta | peperjus

LANGOUSTINE
langoustine staartjes | gnocchi | groenten parels | kreeftensaus

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Alle voorgerechten zijn te bestellen als hoofdgerecht portie, geserveerd met friet en boerenlandbrood.

soepen | 9,5

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

PAPRIKA
paprikasoep | brioche | knoflook | peterselie

hoofdgerechten | 21

PARELHOEN
gegrilde parelhoen | mosterdgnocchi | asperges | bosui | rozemarijnsaus

RUND
gebakken runderhaas | roseval aardappel | tuinbonen | rode ui | spek | paddenstoelen | rode port jus met gebakken eendenlever: + 6

SCHELVIS
gebakken schelvis | aardappeltaart | prei | pastinaak | witte wijn rouillesaus

PORTOBELLO
gevulde portobello | spinazie | roomkaas | blue stilton | bieslook | rode ui | salsa verde

SLIPTONG
gebakken sliptong | mosselen | peulen | wortel | koolrabi | knoflookboter | huisgemaakte mayonaise | friet

TRUFFEL
ravioli | bospaddenstoelen | truffel | doperwt | asperge | parmezaan | ei | roze pepersaus

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Kinderkaart | 8,5

Voorgerechten
Salade gamba met tomaat en komkommer

Carpaccio met parmezaan, notensla en dressing

Romige paprikasoep met croutons

Hoofdgerechten
Biefstuk met pasta, roseval aardappel of friet en groenten of sla

Schelvis met pasta, roseval aardappel of friet en groenten of sla.

Ravioli met bospaddenstoelen, asperge, doperwten en roze pepersaus

Pannenkoek (spek, kaas of zoet)

Toetjes
Kinderijsje met vanille ijs en slagroom

Rood fruit met vanille ijs en slagroom

Appeltaart met vanille ijs en slagroom

gebak | 4,5

APPEL
appeltaart | slagroom

CITROEN
citroentaart | merengue

Nagerechten | 9,5

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

CHOCOLADE
chocoladetaart | truffel | crumble | cookieroomijs

ROOD FRUIT
rood fruit | tuille | dragon | yoghurtijs

KAAS supplement 2
4 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

PLATEAU supplement 3,5
verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen

CHEF
chef’s specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten

Borrel

BORREL ‘LE BRASSEUR’ 19
2 bitterballen | 2 garnalenkroketten | 2 kipspiesjes | 2 oude kaasstengels | Coppa di parma 50 gram | tortilla | noten | olijven | boerenlandbrood

RUND 8,5
bitterballen | mosterd | 8 stuks

GARNALEN 9,5
garnalenkroketten | kreeftenmayonaise | 4 stuks

YAKATORI 9
kipspiesjes | sesam | wakam  | 4 stuks

KAAS 8,5
oude kaasstengels | chilisaus | 6 stuks

VARKEN 8
Coppa di Parma | brioche | venkel | 100 gram

TORTILLA 5,5
tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chilisaus

NOTEN & OLIJVEN 5,5
gemengde noten | gemarineerde olijven

BOERENLANDBROOD 4,5
boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Van Oerproduct tot ambachtelijk gerecht

In het oude centrum van Maarssen, aan de Vecht, vernieuwen wij klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oerproduct tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. U eet culinair en toch smult u alles van uw bord: verfijnde eenvoud smaakt altijd naar meer. Als u al vaker bij ons bent geweest dan kent u onze kerrie-pesto mayonaise, u heeft het olijfolie-ijs geproefd dat Marijn op de kaart zette en de truffel-paddenstoel bitterbal heeft u geprobeerd. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten.

Op de hoogte blijven van onze acties