Reserveren

Nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar is inmiddels van start en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een nieuwjaarsborrel! Le Brasseur is de perfecte locatie voor feesten en gezellige borrels. Wij bieden voor elke gelegenheid een passend arrangement aan. Le Brasseur is gevestigd in een rijksmonument uit 1860 in het oude dorp van Maarssen-dorp vlak naast de Vecht. Hier kun je in de winter vanuit de serre genieten van een warme en gezellige setting met je collega’s of vrienden!

Feesten en borrels bij Le Brasseur

Le Brasseur beschikt over een aparte ruimte voor elke gelegenheid, van het geven van je trouwfeest tot een nieuwjaarsborrel. Wij begrijpen dat het tijdens een nieuwjaarsborrel best wat kouder kan zijn. Om deze reden hebben wij de ruimte warm ingericht en beschikken wij ook over een sfeervolle gashaard. Daarnaast is onze ruimte van alle gemakken voorzien. Van borreltafels en versiering tot beamer en flip-over. Ook beschikken wij uiteraard over draadloos internet, waardoor je eventueel ook een persoonlijke draai aan het feest of de borrel kan geven!

Onze borrel arrangementen

Voor elke gelegenheid biedt Le Brasseur een passend arrangement. Zo kun je tijdens een borrel natuurlijk losse drankjes bestellen, maar het is ook mogelijk om vooraf een drankarrangement af te spreken. Le Brasseur heeft twee verschillende arrangementen samengesteld, een binnenlands gedestilleerd arrangement en een buitenlands gedestilleerd arrangement. Een borrel is uiteraard niet compleet zonder een borrelgarnituur, wij hebben hierbij de keuze uit zowel koude als warme hapjes. Le Brasseur biedt je de mogelijkheid om zelf een garnituur samen te stellen of te kiezen voor één van onze arrangementen. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

Nieuwjaarsborrel organiseren bij Le Brasseur?

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een nieuwjaarsborrel bij Le Brasseur? Of heb je nog vragen over de verschillende borrelarrangementen? Neem gerust contact met ons op via info@le-brasseur.nl of via 0346 830 382. Wij zijn dagelijks geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur!

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram, en blijf op de hoogte!

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.