Tussen de hagel en sneeuw door, ruiken we de lente al. En dus zijn we in gedachten al bij Pasen. De frisse smaken van het nieuwe seizoen vind je uiteraard terug in het menu. Van een mooie parmaham met meloen en kruidenolie, tot klassiekers zoals vitello tonnato en coquilles.
Op 9 & 10 april serveren we uitsluitend ons paasmenu. Tijdens de lunch serveren we onze high tea & high wine. Tijdens Pasen eet je dus niet à la carte, maar al het heerlijks dat de chef voor de paasdagen heeft bedacht.
Vergeet je tafeltje niet te reserveren. En mocht het onverhoopt toch niet uitkomen, laat je dat ons dan weten? Dat stellen we erg op prijs.
Le Brasseur viert mooie momenten en één van die momenten is Pasen. Zodra de eerste lentezon zich laat zien, openen wij ons terras aan de Vecht. Vanaf hier heb je fijn uitzicht op langsvarende bootjes, overhangende wilgen en de eerste bloemen. Voor het paasweekend stellen we een paasmenu samen dat past bij het seizoen. Op onze unieke plek, zit je bij goed weer aan het water en op de wat koudere dagen binnen bij de haard. Je geniet tijdens Pasen van een momentje samen, seizoensproducten, goede koffie en onze uitgebreide wijnkaart.
In een bocht van de Vecht vind je ons restaurant en terras. Fiets gezellig langs of ontsnap op een doordeweekse dag gezellig met je kinderen aan de drukte van de stad. In de omgeving Utrecht kun je heerlijk fietsen of een dagje naar de sauna. Wat je ook te vieren hebt, waai in het kneuterige centrum van Maarssen bij ons aan voor een hapje of drankje, of bel ons van tevoren zodat je zeker weet dat er een plekje voor je gereserveerd is.