Reserveren

Vier Pasen bij Le Brasseur

Tussen de hagel en sneeuw door, ruiken we de lente al. En dus zijn we in gedachten al bij Pasen. De frisse smaken van het nieuwe seizoen vind je uiteraard terug in het menu. Van een mooie parmaham met meloen en kruidenolie, tot klassiekers zoals vitello tonnato en coquilles.

Op 9 & 10 april serveren we uitsluitend ons paasmenu. Tijdens de lunch serveren we onze high tea & high wine. Tijdens Pasen eet je dus niet à la carte, maar al het heerlijks dat de chef voor de paasdagen heeft bedacht.

Vergeet je tafeltje niet te reserveren. En mocht het onverhoopt toch niet uitkomen, laat je dat ons dan weten? Dat stellen we erg op prijs.

Voorgerechten
VARKEN
parmaham | meloen | bruschetta| zuurdesem | notensla | kruidenolie

KALF & TONIJN
Vitello tonato | kappertjes | olijf | tomaat | wonton | kruidenmesclun

BIET
bietencarpaccio | paddenstoelen | cashewnoten | veldsla | truffelmayonaise

Tussengerecht
POMPOEN
pompoensoep | gamba | knoflookcrouton | kerrieschuim

Hoofdgerechten
RUND
gebakken diamanthaas | aubergine | bospeen | aardappelmousseline | rode wijnsaus

MUL & COQUILLE
gebakken rode mul | coquille | gnocchi | groene asperge | sojabonen | doperwt | saffraansaus

GEITENKAAS
ravioli geitenkaas | honing | notensla | spinazie | zonnebloempitten | mascarponesaus

Nagerechten
CHOCOLADE
Rocky mountain | banaan | karamelsaus | banaanroomijs

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | kletskop | mango | pistache

KAAS
verschillende kazen | appelstroop | vruchtenbrood | noten | rozijnen

High tea 22,5 p.p. | vanaf 2 personen te bestellen | 12:00 tot 16:00 uur

High tea met glas bubbels 29,5 p.p.
Cruse Blanc de Blancs , Crémant de Bordeaux – Frankrijk

hartig broodjes gerookte zalm | carpaccio | geitenkaas
groenten quiche | beefpie
scones | clotted cream | vruchten jam
bosbessen muffin | gemberkoek | macarons
brownie | cheesecake
keuze uit verschillende soorten thee

High wine 24,50 p.p.| per twee personen te bestellen | 14:00 tot 17:00 uur

High wine met glas bubbels 31,50 p.p.
Cruse Blanc de Blancs , Crémant de Bordeaux – Frankrijk

boerenlandbrood | kerriepesto-mayonaise | olijfolie
Vitello Tonato | parmaham & meloen | bitterbal van paddenstoelen
varkens ribeye en bospeen | geroosterde aardappel & avocado dip
olijven | noten
dim sum gamba’s |geitenkaasstengels

Je hebt de keuze uit een fles huiswijn; wit, rood of rosé.

Le Brasseur viert mooie momenten en één van die momenten is Pasen. Zodra de eerste lentezon zich laat zien, openen wij ons terras aan de Vecht. Vanaf hier heb je fijn uitzicht op langsvarende bootjes, overhangende wilgen en de eerste bloemen. Voor het paasweekend stellen we een paasmenu samen dat past bij het seizoen. Op onze unieke plek, zit je bij goed weer aan het water en op de wat koudere dagen binnen bij de haard. Je geniet tijdens Pasen van een momentje samen, seizoensproducten, goede koffie en onze uitgebreide wijnkaart.

Ontsnap naar onze pittoreske plek aan het water

In een bocht van de Vecht vind je ons restaurant en terras. Fiets gezellig langs of ontsnap op een doordeweekse dag gezellig met je kinderen aan de drukte van de stad. In de omgeving Utrecht kun je heerlijk fietsen of een dagje naar de sauna. Wat je ook te vieren hebt, waai in het kneuterige centrum van Maarssen bij ons aan voor een hapje of drankje, of bel ons van tevoren zodat je zeker weet dat er een plekje voor je gereserveerd is.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.