Reserveren

Reserveren

Je bent van harte welkom tussen 12:00 en 23:00 uur voor lunch en diner. We vinden het fijn als je reserveert maar je mag ook spontaan aanwaaien. Vanwege personeelstekorten zijn we helaas op dinsdag 7 juni, maandag 13 juni, maandag 20 juni en dinsdag 28 juni dicht. Excuses voor het ongemak.

Als je een high beer of high wine voor Vaderdag reserveert: Wil je bij de opmerkingen aangeven dat je reserveert voor een high tea of een high wine? Dank! Kom je er niet uit? Bel ons op 0346-830382 om te reserveren.

Gasten over Le Brasseur

Wat een geweldig leuk en goed restaurant. Bediening meer dan goed! Veel product informatie, goede wijn adviezen en erg prettige bediening. Nog een tijdje met de chef gesproken over de gebruikte producten en de oude vergeten groentes. We komen zeker terug om de nieuwe kaart uit te proberen. Een echte aanrader!

  • Cora
  • Cijfer: 9

Heerlijke gerechten en allemaal goed op smaak. Typisch voorbeeld van uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs! Ook leuke locatie en smaakvol ingericht. Bediening erg netjes, soms ietwat houterig netjes.

  • Tim
  • Cijfer: 9,0

Wij voelen ons hier als kind aan huis! Leuke bijkomstigheid is dat de vertaling hiervan onze achternaam is. In de winter in de serre en zomers aan het water genieten van deze prachtige gerechten in een leuke ambiance. Alsof we in het buitenland zijn. Het beste restaurant van Maarssen!

  • Eric
  • Cijfer: 9,0

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.