Reserveren

Eten laten bezorgen of afhalen in Maarssen?

Op ons menu vind je allerlei mooie ambachtelijke gerechten dat de chef maakt van oer-producten. Wil je een passende wijn of speciaalbiertje erbij bestellen? Dat kan ook.

Krijg jouw favoriete gerechten thuisbezorgd in Maarssen

Je kent ons van onze klassiekers, of misschien bestel je voor het eerst. Wat je van Le Brasseur kunt verwachten zijn gerechten uit de Franse keuken met een twist van de chef. Je kunt onze gerechten naar hartenlust combineren en zo zelf een twee-, drie- of zelfs viergangendiner samenstellen.

We serveren warme en koude gerechten met vis en vlees, maar we hebben ook altijd vegetarische opties. Neem hier een kijkje op onze menukaart en kies jouw favoriete gerechten om thuis te laten bezorgen. Let op: We bezorgen in Maarssen. Scroll naar beneden voor de specifieke postcodes.

Le-Brasseurtjes

Voor de kleintjes zijn er kindergerechten. Ze kunnen uit heel wat lekkers kiezen. We maken van veel wat er op de kaart staat kleinere porties en die vullen we aan met gerechten die we speciaal voor de Le-Brasseurtjes maken. Ook voor de kinderen kun je gerechten combineren tot een twee- of  driegangendiner en dat thuis laten bezorgen. Bekijk hier onze kinderkaart. Vergeet je niet wat lekkers te drinken mee te bestellen?

Hoe werkt het?

Allereerst plaats je je bestelling via thuisbezorgd.nl of bel ons op 0346 830 382. Woon je buiten Maarssen en kom je je bestelling afhalen? Je krijgt van ons bericht wanneer je bestelling voor je klaar staat.

Wij bezorgen exclusief in Maarssen op de volgende postcodes:

3601
3602
3603
3604
3611

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.