Reserveren

Trouwen bij het pittoreske & culinaire Le Brasseur

Wellicht kom je vaker bij ons langs, of misschien is dit voor het eerst dat je ons ontmoet. We stellen ons graag aan je voor. Le Brasseur is een sfeervol restaurant in het historische centrum van Maarssen. De chef en het toegewijde team stellen op basis van maatwerk de bijzonderste dag van jullie leven samen.

 

Ceremonie, diner & feest

Zowel de trouwceremonie, het diner als het feest kunnen we voor jullie verzorgen. Onze chef komt van tevoren op bezoek om een gevoel te krijgen bij jullie smaak. Naar aanleiding van dat gesprek, stellen we een (hapjes)menu samen. Gecombineerd met passende dranken zorgen we dat de dag tot in de puntjes bij jullie past.

 

Voor ieder seizoen

Je kunt bij ons binnen en buiten trouwen: Aan het water op ons zonovergoten terras of binnen in de warme besloten ruimte met gashaard. Omdat we ieder seizoen van kaart wisselen, kunnen we ook de hapjes of een eventueel diner geheel met seizoensingrediënten samenstellen. Uiteraard met passende wijnen of andere dranken.

Jullie dag, jullie wensen

Omdat we jullie graag beter leren kennen voordat we een voorstel maken, voeren we het liefst eerst een gesprek over de wensen. We maken graag een afspraak voor een kennismaking.

 

Drank

Voor jullie dag hebben jullie de mogelijkheid om losse drankjes te bestellen of vooraf een drankarrangement af te spreken. Wij bieden hiervoor 2 verschillende arrangementen aan.

Binnenlands gedestilleerd arrangement
koffie, thee, frisdrank, bier, huiswijnen, port, sherry, vermouth en jenevers.

1 uur arrangement 8,5 euro
2 uur arrangement 14 euro
3 uur arrangement 19,5 euro
4 uur arrangement 25 euro

Buitenlands gedestilleerd arrangement
binnenlands gedestilleerd arrangement aangevuld met binnenlands gedestilleerd dranken en likeuren (exclusief whiskeys en cognacs).

1 uur arrangement 14 euro
2 uur arrangement 20 euro
3 uur arrangement 26 euro
4 uur arrangement 32 euro

Borrel

Eenvoudig & precies genoeg 8 euro p.p.

  • bitterballen | mosterd
  • geitenkaaskroketten | aceto balsamicostroop
  • gamba`s | knoflook | dragonsaus
  • boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise

Eenvoud met extra’s 10 euro p.p.

  • bitterballen | mosterd
  • geitenkaaskroketten | aceto balsamicostroop
  • gamba`s |knoflook | dragonsaus
  • boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise
  • dim sum pulled pork | hoisinsaus
  • tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chili saus

Alles erop en eraan 12 euro p.p.

  • bitterballen | mosterd
  • geitenkaaskroketten | aceto balsamicostroop
  • gamba`s |knoflook | dragonsaus
  • boerenlandbrood | olijfolie | kerrie-pestomayonaise
  • dim sum pulled pork | hoisinsaus
  • tonijntataki | wakamé | wasabimayonaise
  • tortilla chips | tomaat | kaas | crème fraîche | chili saus
  • gemengde noten | gemarineerde olijven

Diner

3-GANGEN | 39,5 p.p.

Voorgerechten

RUND
tartaar | kappertjes | ei | rode ui | aardappel | steaktartaarsaus

WITLOF
witlof | roodlof | blauwschimmelkaas | tartaar stoofpeer | stroop aceto balsamico

TONIJN
tataki | sojabonen | sesam | radijs | wakamé | cassave | gember-serehmayonaise

Hoofdgerechten

RUND
gebakken runderhaas | friet | mayonaise | tuinbonen | rode ui | spek | paddenstoelen | rode port jus

DORADE
doradefilet | kruidenkap | aardappel chips | knolselderij | bospeen | witte wijnsaus

AUBERGINE
gebakken aubergine | kikkererwten | broodcrumble | rozemarijn | tijm | courgette | zwarte knoflooksaus

Nagerechten

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

4-GANGEN | 49,5 p.p.

Voorgerechten

EEND
gelakte eendenborst | blini’s | bosui | komkommer | wakamé | hoisinmayonaise

KABELJAUW
kabeljauw | sinaasappel | komkommer | rettich | dragonmayonaise

POMPOEN
pompoen carpaccio | bladerdeeg | geitenkaaskroket | rucola | pompoenpitten | kruidendressing

Tussengerechten

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

TOMAAT
tomatenbouillon | buffelmozzarella | crostini | basilicum | kaneelroom

Hoofdgerechten

WILDZWIJN
wildzwijnsrugfilet | wildzwijn sparerib | rode kool | stoofpeer | truffelaardappel | kruidkoeksaus

ZALM
Noorse zalm | inktvis | peulen | groene asperge | tomaat | krieltjes | beurre noisette

BIET
rode biet wellington | groene kool | paddenstoelen | truffelsaus

Nagerechten

CHOCOLADE
chocolademousse | filodeeg | chocoladesaus | pecannotenroomijs

KAAS
3 boerenkazen | noten | appelstroop | vruchtenbrood

FRIANDISES
huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee

Walking dinner

5 gangen | 39,5 p.p.

Houdt u er niet van om aan tafel te dineren? Dan is een walking diner wellicht iets voor u. Daarbij serveren we elk half uur een culinair hoogstandje op een trendy servies. Gasten hoeven niet de hele avond aan dezelfde tafel te blijven staan of zitten en ook niet in de rij te staan bij een buffet. Kortom: dineren in een informele setting met steeds een andere gesprekspartner.

VOORGERECHT

TONIJN
tataki | sojabonen | sesam | radijs | wakamé | cassave | gember-serehmayonaise

TUSSENGERECHT

WITLOF
witlof | roodlof | blauwschimmelkaas | tartaar stoofpeer | stroop aceto balsamico

SOEP

KREEFT
kreeftensoep | gamba | cognacroom

HOOFDGERECHT

RUND
gebakken runderhaas | friet | mayonaise| tuinbonen | rode ui | spek | paddenstoelen | rode port jus

NAGERECHT

OLIJFOLIE
olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.