Reserveren

Vergaderen centraal in Nederland

Als je een vergaderlocatie zoekt op een centrale plek in Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Le Brasseur kun je zo formeel of informeel vergaderen als je wilt. We hebben een sfeervolle ruimte die we kunnen afsluiten van het restaurant. De ruimte is erg licht en warm ingericht. De ruimte is niet te groot en niet te klein waardoor je ook met kleinere groepen een prettige opstelling kunt maken. Presentatiematerialen zoals een flipover, beamer en scherm zijn aanwezig. Uiteraard kun je ook gebruik maken van onze wifi. Als je voor of na de vergadering lunch of diner bij ons wilt reserveren kan dat, maar het hoeft niet. Alle opties en details over de huur van de ruimte en de arrangementen, vind je hieronder.

 

Parkeren op 5 minuten lopen

Op 5 minuten lopen van ons restaurant kun je parkeren. Op het Pieter de Hooghplein is genoeg plek, maar mensen vinden regelmatig een plekje nog dichterbij. In ruil voor de paar minuutjes lopen van je auto naar ons, krijg je een prachtig uitzicht en een terras op het water.

Tafelindelingen mogelijkheden

Tafelindeling
Diner (max 40 pers.)
Tafelindeling vergaderen
Theater (max 40 pers.)
Tafelindeling Le Brasseur
Carré (max 25 pers.)
Tafelindeling vergadering
Lange tafel (max 25 pers.)
Tafelindeling vergaderruimte
U-vorm (max 20 pers.)

Vergaderen

Business arrangement*
prijzen per persoon

Onbeperkt verse koffie, thee en mineraal­water, luxe assortiment koekjes, gebruik van een beamer met scherm en flip-over, onbeperkt gebruik van draadloos en breedband internet berekenen wij:

per dagdeel 10,5
per hele dag 16

Zaalhuur*
Wanneer je onze vergaderruimte reserveert berekenen wij:

per dagdeel 100
per hele dag 160

Als je op zoek bent naar een ruimte voor een besloten lunch of diner met jouw gasten, medewerkers of relaties, dan is dat ook mogelijk. Je kunt jouw eigen invulling geven aan de gelegenheid. Je kunt de ruimte reserveren tussen 8:00 en 18:00 uur.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Lunch

A la carte lunch* 
prijzen per persoon

Naast de lunch en het diner wat je op onze menukaart vindt, stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoensproducten. Laat je verrassen door
de creativiteit van onze chef en zijn brigade.
Bij het menu kun je in plaats van een nagerecht ook kiezen voor koffie of thee met friandises.

2-gangen 34,4
3-gangen 44

Broodjeslunch*
prijzen per persoon

Soep van de dag, luxe belegde broodjes, mineraalwater, verse jus d’orange

broodjeslunch 16,5

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Een tour door Le Brasseur

Wil je vast een rondje lopen door ons restaurant en de vergaderruimte? Dat kan.

De vergaderruimte kenmerkt zich door de warme inrichting met een sfeervolle gashaard en veel licht door de serre. Het is een moderne maar informele omgeving waar je vanuit de erker toegang hebt tot de besloten binnentuin.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.