Reserveren

Tafelindelingen mogelijkheden

Tafelindeling
Diner (max 40 pers.)
Tafelindeling vergaderen
Theater (max 40 pers.)
Tafelindeling Le Brasseur
Carré (max 25 pers.)
Tafelindeling vergadering
Lange tafel (max 25 pers.)
Tafelindeling vergaderruimte
U-vorm (max 20 pers.)

Vergaderen

Business arrangement*
prijzen per persoon

Onbeperkt verse koffie, thee en mineraal­water, luxe assortiment koekjes, gebruik van een beamer met scherm en flip-over, onbeperkt gebruik van draadloos en breedband internet berekenen wij:

per dagdeel 9
per hele dag 13,3

Zaalhuur*
Wanneer je onze vergaderruimte reserveert, inclusief uitgeserveerde lunch voor 20 personen of meer, berekenen wij geen kosten voor het huren van de ruimte zelf. Indien je onze vergaderruimte wilt reserveren zonder gebruik te maken van een lunch berekenen wij:

per dagdeel 50
per hele dag 80

Als je op zoek bent naar een ruimte voor een besloten lunch of diner met jouw gasten, medewerkers of relaties, dan is dat ook mogelijk. Je kunt jouw eigen invulling geven aan de gelegenheid.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Lunch

A la carte lunch* 
prijzen per persoon

Naast de lunch en het diner wat je op onze menukaart vindt, stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoensproducten. Laat je verrassen door
de creativiteit van onze chef en zijn brigade.
Bij het menu kun je in plaats van een nagerecht ook kiezen voor koffie of thee met friandises.

2-gangen 28,5
3-gangen 36,24

Broodjeslunch*
prijzen per persoon

Soep van de dag, luxe belegde broodjes, mineraalwater, verse jus d’orange

broodjeslunch 13,76

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Vergaderen

Restaurant Le Brasseur heeft in het sfeervolle restaurant een aparte ruimte waar je in alle rust kunt ontmoeten. De prachtige omgeving, praktische ligging en de moderne apparatuur die wij bieden, maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor een geslaagde vergadering of meeting. Wij zijn uitermate flexibel in het invullen van jouw dag of dagdeel. Alles kan in overleg.

Onze vergaderruimte kun je gebruiken vanaf 8.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. Aansluitend kun je deze ruimte ook bespreken voor diner. De ruimte is voorzien van een projectiescherm. Naar wens plaatsen wij een beamer en/of een flip-over. De vergaderruimte kenmerkt zich door de warme inrichting met een sfeervolle gashaard. Een moderne maar informele omgeving. Daarnaast heb je toegang tot de besloten binnentuin vanuit de erker. Wij verzorgen hier jouw besloten lunch of diner, bedrijfspresentaties en vergaderingen voor gezelschappen tot 40 personen.

Ben je graag op de hoogte van de mooie momenten die we vieren? Schrijf je in.